דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הרוגעלך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוגעלך שוקולד
רוגעלך שוקולד בהכנה ביתית
  • 1 מכניסים לקערה את כל מצרכי הבצק יחד לפי הסדר ולשים היטב כ- 10 דקות.
  • 2 מתפיחים את הבצק במשך כ- 40 דקות.
  • 3 מחלקים את הבצק לשני חלקים וכל חלק מרדדים למלבן.
  • 4 הכנת המלית: מערבבים בקערה את אבקת הקקאו עם הסוכר והשמן. הכנת סירופ הסוכר: מרתיחים את הסוכר עם המים, מבשלים כ- 5 דקות ומצננים.
  • 5 מורחים על כל חצי מלבן מהמלית ומקפלים לשניים.
  • 6 מהדקים בקצוות וממשיכים לרדד עוד טיפה עד שהבצק ממש דק ושקוף.
  • 7 חותכים למשולשים וכל משולש מגלגלים לרוגעלך.
  • 8 מורחים על הרוגעלך ביצה טרופה, מתפיחים עוד כחצי שעה ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 9 מיד כשהרוגעלך יוצאים מהתנור מורחים מסירופ הסוכר.
  • 10 מתקבלים רוגעלך שוקולד מושלמים - שיהיה בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 18.8% 8.9% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב