אז בא לכם עוגת שיש טעימה לסופ"ש?
1. בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והסוכר עד שהתערובת תפוחה ובהירה (תהליך זה לוקח כמה דקות).
2. מוסיפים את השמן, השמנת החמוצה והקמח, ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
3. ממיסים את השוקולד על בן-מארי, מוסיפים לו את אבקת הקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. שופכים חלק קטן (ככוס) מהתערובת שהכנו לקערה קטנה ומערבבים עם השוקולד.
5. משמנים ומקמחים תבנית אינגליש קייק אחת, מניחים בשכבות את התערובת הבהירה ולאחר מכן את התערובת הכהה (ככה 2-3 פעמים).
6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 45 דקות.
7. בתיאבון
מתקבלת עוגת שיש פשוטה שכיף לנשנש וליישר בתבנית.