דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פנקייק ללא גלוטן
  • 1 שמים בקערה את הביצים וטורפים במטרפה ידנית.
  • 2 את החומרים היבשים מנפים ומוסיפים בכמה פעמים לסירוגין עם חלב הסויה, תוך בחישה עם המטרפה, עד שכל החומרים מתאחדים ונוצרת בלילה חלקה וסמיכה (דומה לבלילה של עוגה לפני האפיה).
  • 3 משמנים קלות מחבת (רצוי עם חומר נגד הדבקה) ומחממים היטב. נוח מאוד להשתמש במחבת מיוחדת לבלינצ`ס (חביתיות), שהשוליים שלה נמוכים ובזוית מיוחדת, כך שקל מאוד להפוך את הפנקייק. לאחר שהמחבת חמה מאוד מנמיכים את הלהבה לאש בינונית.
  • 4 מוזגים מהבלילה כחצי מצקת מרק. אם רוצים פנקייקים עגולים מדוייקים אפשר להשתמש ברינג. לאחר כדקה שתיים נוצרים בועות בחלק העליון, זה הזמן להפוך לעוד כדקה ולהעביר לצלחת.
  • 5 אפשרויות התוספות הן רבות ומגוונות לפי מה שאוהבים. אצלי אוהבים רק עם סירופ מייפל או שוקולד. אפשר לפזר אגוזים, שקדים או בוטנים טחונים. ניתן להוסיף קצפת, פירות משומרים או טריים ועוד.
  • 6 בתיאבון חיוך

בהשראת השפית רחל ממלון מג`יק פאלאס באילת, שהמליצה להשתמש בחלב סויה. הפנקייקים טעימים וקלים מאוד להכנה. מהכמות הרשומה יצאו לי 15 פנקייקים, כשלכל אחד השתמשתי בחצי מצקת למרק. מידת כוס שלי - 240 גרם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 13.8% 7.8% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב