מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מרק כרובית חלבי מושלם
- 1 מחממים סיר היטב עם מעט שמן זית ומטגנים את הכרובית, תפוחי האדמה, עלי המרווה והתימין עד להשחמה קלה. מוסיפים את הכרישה והשום, ומטגנים אותם כחצי דקה נוספת. מוזגים מים רותחים עד לכיסוי הירקות ואז מוסיפים עוד 3 כוסות מים.
- 2 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה עד לריכוך תפוחי האדמה.
- 3 מעבירים את כל הירקות לבלנדר עם מחצית מכמות הנוזלים וטוחנים. את יתר הנוזלים תוכלו להוסיף בהדרגה עד שתרגישו שזה מספיק. מי שעושה זאת עם בלנדר מוט יכול להוציא חצי מכמות הנוזלים לקערה נפרדת. הסיבה שאנחנו לא טוחנים עם כל הנוזלים היא כדי שנוכל לשלוט בסמיכות. אתם אמורים להגיע למצב שהמרק לא סמיך מדי - אך לא דליל מדי.
- 4 מחזירים את המרק לסיר, מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, ומוסיפים את החלב והשמנת לבישול.
- 5 מערבבים, מביאים שוב לרתיחה, מוזגים לקעריות ונהנים ממרק כרובית מפנק במיוחד.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.9% |
10.9% |
16.7% |
55.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב