דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

406 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטה שלמה צלויה עם שום ועשבי תיבול
טעים כמו בטטה במדורה
  • 1 צולים את הבטטה בשלומתה עד שמתרככת (כשעה בחום של 180 מעלות).
  • 2 עושים חתך עמוק לאורך הבטטה.
  • 3 מערבבים את השמן עם התבלינים.
  • 4 מורחים את החלק הפנימי של הבטטה בתערובת.
  • 5 מחזירים לתנור למשך כ- 5-6 דקות נוספות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עשבי תיבול נוספים לפי הטעם כמובן (רוזמרין, בזיליקום, מרווה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.5% 8.6% 7.6% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב