גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | בטטה שלמה צלויה עם שום ועשבי תיבול |
בטטה שלמה בתנור מרוחה בשמן זית, שום ופטרוזיליה מיובשת - תוספת נהדרת לארוחה שמתאימה גם לטבעוניים וגם כמובן לל"ג בעומר (מזכיר בטטה במדורה), 450 קלוריות לכל המתכון, 111 קלוריות ל-100 גרם
אורית חן, מאמנת תזונה ומנחת סדנאות בישול - בישול טבעוני בריא, 22.12.2015
406 גרם לכל המתכון
כל המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות אורית חן
| סימון תזונתי | לכל המתכון | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 450 | 111 |
| חלבונים (גרם) | 8.84 | 2.18 |
| פחמימות (גרם) | 84 | 21 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 24.78 | 6.1 |
| שומנים (גרם) | 10.05 | 2.48 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.57 | 0.39 |
| נתרן (מ"ג) | 783.08 | 192.88 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 13.41 | 3.3 |
| מים (גרם) | 294.9 | 72.63 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 3,653 | 899.63 |
| ויטמין B (מ"ג) | 11.5 | 2.83 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.44 | 0.11 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.44 | 0.11 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 5.88 | 1.45 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 3.42 | 0.84 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 1.3 | 0.32 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 25.9 | 6.38 |
| ויטמין C (מ"ג) | 80.32 | 19.78 |
| ויטמין E (מ"ג) | 3.05 | 0.75 |
| ויטמין K (מק"ג) | 23.58 | 5.81 |
| סידן (מ"ג) | 188.84 | 46.51 |
| ברזל (מ"ג) | 3.97 | 0.98 |
| מגנזיום (מ"ג) | 112.15 | 27.62 |
| זרחן (מ"ג) | 232.08 | 57.16 |
| אבץ (מ"ג) | 1.45 | 0.36 |
| אשלגן (מ"ג) | 1,912 | 471.01 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.36 | 0.09 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.33 | 0.08 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.02 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.07 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם