דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחם קופים במילוי שוקולד
אין כמו לאפות לחם קופים, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים את השמרים עם החלב.
  • 2 שמים את כל המצרכים בקערת המיקסר מלבד החמאה ולשים כ- 7 דקות.
  • 3 מוסיפים את החמאה (חתוכה לקוביות) בהדרגה.
  • 4 מעבירים לקערה (מתקבל בצק מעט נוזלי), מכסים בניילון נצמד ושמים להתפחה במקרר ל- 6 שעות מינימום.
  • הכנת המילוי:
  • 1 ממיסים את השוקולד בשמנת חמה ומערבבים לאיחוד.
  • 2 מקררים לייצוב.
  • הכנת הציפוי והרכבת לחם הקופים:
  • 1 מחלקים את הבצק לכדורים ובכל כדור שמים 1/2 כפית מהמילוי.
  • 2 טובלים בחמאה מומסת ומגלגלים בסוכר דמררה מעורבב עם אבקת נוגט.
  • 3 מסדרים את הכדורים בתבנית קוגלהוף משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים שוב כחצי שעה.
  • 4 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-35 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הנוגט. זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 37.2% 9.7% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב