דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 397 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפו"א מוקרם בשמנת
יכול להתאים גם לחג שבועות
  • 1 חותכים את התפו"א והבצל לפרוסות דקות מאוד.
  • 2 מסדרים בתבנית שכבה של 2 תפו"א ושליש מהבצל, מפזרים מעל שליש מכמות הגבינה הצהובה ושליש מכמות הבולגרית, מוסיפים את התבלינים ויוצקים מעל חצי מכמות השמנת.
  • 3 חוזרים שוב על אותה הפעולה ויוצרים שכבה שניה זהה.
  • 4 בשכבה האחרונה מסדרים את יתרת הבצל ועליו את התפו"א, מתבלנים ומפזרים שכבה יפה של יתרת הגבינות שנשארנו לנו.
  • 5 מכסים את התבנית בנייר כסף ועושים בנייר חורים.
  • 6 מכניסים לתנור עד שהתפו"א מתרככים והשכבה העליונה נהיית יפה ושחומה. מסירים את נייר הכסף.
  • 7 מומלץ לאכול חם!
  • 8 בתיאבון!!!
טיפ למתכון
ניתן להשתמש במקום גבינה בולגרית בגבינת פרמז`ן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 23.1% 24.8% 45.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב