דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • צנון - צנונית - 6 יחידות קטנות - סה"כ (108 גרם)
    צנוניות קטנות חתוכות לפרוסות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    בצל סגול חתוך לרצועות דקות
  • פטריות - 1/2 חבילה - סה"כ (105 גרם)
    חתוכות לפרוסות
  • שום - 3 שיניים
    חתוכות דק
  • אגוזי מלך - חופן (40 גרם)
    קצוצים
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • שמן שומשום - כף (10 מ"ל)
    או שמן זית
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • עלי רוקט - שקית אחת

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט רוקט עם צנוניות, פטריות ואגוזי מלך
מתאים לכם לארוחת הערב?
  • 1 לערבב בקערה את כל המצרכים.
  • 2 להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם (רצוי לחכות 10 דקות לספיגת הטעמים).
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולהגיש (אפשר לפזר שומשום).
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הרוקט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 35.7% 14% 41.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב