דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (משתי תבניות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד טעימה
עוגת שוקולד בציפוי שוקולד ובראס אגוזי לוז, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק
  • הכנת העוגה:
  • 1 להמיס בבן-מארי את החמאה והשוקולד.
  • 2 להקציף את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה, ולקפל את השוקולד אל תערובת הביצים.
  • 3 לערבב את הקמח, אינסטנט הפודינג והשקדים הטחונים, ולקפל אל התערובת.
  • 4 לצקת את הבלילה אל תבניות משומנות ומקומחות.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות (במבחן הקיסם הוא צריך לצאת עם פירורים לחים).
  • הכנת ציפוי השוקולד:
  • 1 להמיס את השוקולד עם השמן, להוסיף את בראס אגוזי הלוז ולצנן לטמפרטורת החדר.
  • 2 להוציא את העוגה מהתנור ולהניח על גבי רשת.
  • 3 לצקת מעל העוגה את ציפוי השוקולד ולהתענג על עוגת שוקולד טעימה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק 20 ס"מ/תבנית אחת + 4-5 מאפינס. ניתן להשתמש בתבנית משולשת למי שיש (אני לא יודעת מאיפה קונים בארץ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 39.9% 9.6% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב