שילוב מופלא של טעמים
הכנת שכבת השוקולד:
1. ממיסים את החמאה במחבת עד שהיא מתחילה לשנות את צבעה לחום ומוצקי החלב מתחילים להצטבר על הקרקעית (אתם תדעו גם לפי הריח המשכר).
2. מערבבים בקערה את החמאה המומסת, הקקאו, הסוכר החום והמלח.
3. מוסיפים את תמצית הוניל ואת הביצים (אחת אחת).
4. מוסיפים את הקמח והשוקו צ`יפס, ומערבבים עד לאיחוד.
5. מעבירים לתבנית (בגודל בערך 30x20 ס"מ, אפשר גם קצת יותר) מרופדת בנייר אפייה ומפזרים בצורה אחידה.
הכנת שכבת הגבינה-דלעת ואפיית העוגה:
1. מערבבים את הגבינה, מחית הדלעת, הסוכר ותמצית הוניל עד לאיחוד.
2. מעבירים לתבנית על גבי שכבת השוקולד ומפזרים בצורה אחידה.
3. לוקחים סכין ובכל מיני איזורים בעוגה דוחפים את הסכין אל תוך התערובת ומרימים תוך כדי סיבוב השוקולד על גבי הגבינה, כך שייווצרו מעין גלי ערבוב של הגבינה והשוקולד.
4. אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות (אפשר גם קצת פחות אם אתם אוהבים את הבראוניז טיפה נוזליים).
5. בתיאבון