דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (סה"כ 20 יחידות רביולי שוקולד))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רביולי שוקולד
רביולי מתוק לסיום הארוחה, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק
  • הכנת הרביולי:
  • 1 לשים את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 2 חתיכות ומעבירים במכונת פסטה עד דרגה 7.
  • 4 קורצים עיגולים בקוטר 7-8 ס"מ.
  • 5 על מחצית מהעיגולים מזלפים במרכז מילוי שוקולד לבחירה.
  • 6 מכסים בעיגול נוסף ומהדקים מכיוון המלית כלפי חוץ כדי שלא יישאר אוויר ברביולי.
  • 7 מרתיחים מים ומכניסים את הרביולי לבישול של כ- 3 דקות עד שהוא צף.
  • 8 מוציאים ומגישים מיד עם רוטב וניל - בתיאבון חיוך
  • הכנת גנאש השוקולד-נוגט (המלית):
  • 1 ממיסים חלקית את השוקולד.
  • 2 מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.
  • 3 מוסיפים את ממרח הנוגט ומערבבים עד לאיחוד. ניתן לטחון בבלנדר מוט.
  • 4 מעבירים לשק זילוף ומצננים כשעתיים לייצוב.
  • הכנת רוטב הוניל (קרם אנגלז):
  • 1 מרתיחים את החלב, השמנת והוניל.
  • 2 מערבבים את החלמונים עם הסוכר.
  • 3 יוצקים את החלב על תערובת החלמונים ומערבבים היטב.
  • 4 מבשלים עד לסף רתיחה (הסמכה קלה של הרוטב). למי שיש מדחום יש להגיע ל- 82 מעלות.

ציוד נדרש: מכונת פסטה + משקל ביתי + מדחום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 28.8% 12.2% 57.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב