דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (כ- 20 חיתוכית (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז שוקולד פרג
שילוב נפלא בין שוקולד לפרג
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל ממיסים בפולסים את השוקולד והחמאה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
  • 3 מקשקשים קלות את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת. מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לתערובת אחידה.
  • 4 בקערה קטנה מערבבים את הפרג, אבקת הקקאו, המלח והסודה לשתייה. מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים רק עד לאיחוד.
  • 5 מעבירים את התערובת לתבנית ריבועית בקוטר 23 ס"מ המרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 18-20 דקות - תראו שיש קרום ונראה שהיא כמעט מוכנה.
  • 6 מצננים לחלוטין ושמים במקפיא למשך שעה כדי שאפשר יהיה לחתוך בצורה נוחה יותר. שומרים במקרר, אך מגישים בטמפרטורת החדר. מפדרים אבקת סוכר לפי הטעם (לא חובה).
  • 7 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 הבראוניז יצאו עם מתיקות עדינה וטיפה מרירות מהשוקולד. מי שאוהב מתוק יותר יכול להוסיף עוד 1/4 כוס סוכר.
  • 2 בבקשה, תקנו רק פרג טחון טרי. מה שיש על המדפים בסופר זה פשוט לא וחבל שהמתכון ייהרס בגלל זה.
  • 3 אני לא הוספתי אגוזים כדי לתת מקום של כבוד לפרג, אבל אתם מוזמנים להוסיף אגוזי מלך קצוצים גס לפי הטעם.

ציוד נדרש: תבנית ריבועית בקוטר 23 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 40.6% 11.2% 45%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב