מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קל וטעים לארוחת הצהריים
- 1 הכנה מוקדמת: את הכרישה קוצצים לפרוסות דקות, את השום קוצצים, את הפטריות חותכים לקוביות ואת הסלרי קוצצים דק.
- 2 במחבת גדולה ורחבה מטגנים בשמן הזית את הכרישה כ- 5 דקות.
- 3 מוסיפים אל המחבת את הפטריות, השום והסלרי, ומטגנים עוד כ- 5 דקות.
- 4 מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים הכל יחד לעוד כ- 5 דקות.
- 5 מבשלים את הפסטה בסיר עם הרבה מים עד לדרגת אל-דנטה (נגיס), מסננים ושוטפים במסננת.
- 6 מוסיפים את הפסטה המבושלת אל המחבת עם הירקות ומערבבים.
- 7 מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל יחד למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
- 8 מכבים את האש ומגישים חם.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי היבש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.7% |
8.3% |
7.1% |
82.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב