גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | פסטה מקמח תירס בעשבי תיבול, כרישה ופטריות |
5 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי היבש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 443 | 238 |
| חלבונים (גרם) | 7.3 | 3.92 |
| פחמימות (גרם) | 86 | 46 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 1.6 | 0.86 |
| שומנים (גרם) | 8.54 | 4.59 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.16 | 0.62 |
| נתרן (מ"ג) | 16.65 | 8.94 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 1.77 | 0.95 |
| מים (גרם) | 67.51 | 36.26 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 24.44 | 13.12 |
| ויטמין B (מ"ג) | 3.48 | 1.87 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.16 | 0.09 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 2.12 | 1.14 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.97 | 0.52 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.15 | 0.08 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 16.96 | 9.11 |
| ויטמין C (מ"ג) | 7.89 | 4.24 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.22 | 0.12 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.27 | 0.15 |
| ויטמין K (מק"ג) | 22.39 | 12.02 |
| סידן (מ"ג) | 44.93 | 24.13 |
| ברזל (מ"ג) | 2.18 | 1.17 |
| מגנזיום (מ"ג) | 17.5 | 9.4 |
| זרחן (מ"ג) | 56.94 | 30.58 |
| אבץ (מ"ג) | 0.52 | 0.28 |
| אשלגן (מ"ג) | 276.9 | 148.71 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.15 | 0.08 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.13 | 0.07 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.02 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם