דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחה טבעונית ללא גלוטן לצהריים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הפטריות והתרד בשמן הזית במשך כ- 10 דקות במחבת רחבה עד שהם מתרככים מעט.
  • 2 מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (בהרבה מים), מסננים ומוסיפים אותה למחבת.
  • 4 מערבבים הכל יחד כמה דקות על אש נמוכה למיזוג הטעמים.
  • 5 מגישים חם ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי הגרוס. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)396185
חלבונים (גרם)9.18 4.29
פחמימות (גרם)7033
מתוכן סוכרים (גרם)1.31 0.61
שומנים (גרם)9.55 4.47
מתוכם שומן רווי (גרם)1.7 0.8
נתרן (מ"ג)355.97166.54
סיבים תזונתיים (גרם)2.76 1.29
מים (גרם)104.8649.06
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)332.46155.54
ויטמין B (מ"ג)4.622.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.14
ויטמין B3 (מ"ג)2.681.25
ויטמין B5 (מ"ג)1.230.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)100.9147.21
ויטמין C (מ"ג)8.383.92
ויטמין D (מק"ג)0.280.13
ויטמין E (מ"ג)1.360.64
ויטמין K (מק"ג)308.86144.49
סידן (מ"ג)89.0341.65
ברזל (מ"ג)3.231.51
מגנזיום (מ"ג)61.2628.66
זרחן (מ"ג)81.5438.15
אבץ (מ"ג)0.940.44
אשלגן (מ"ג)484.12226.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 10.4% 10% 76.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?