דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

531 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אומלט אטריות טבעוני
אומלט טבעוני שלא כדאי לפספס
  • 1 קוצצים את הפטריות, מטגנים בכפית שמן קוקוס ומניחים בצד.
  • 2 קוצצים את הפטרוזיליה.
  • 3 מסננים את הסקיני פסטה ושוטפים במים רותחים.
  • 4 מערבבים בקערה את תחליפי הביצים ואת התבלינים עם המים.
  • 5 מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הסקיני פסטה, ומערבבים.
  • 6 מחממים כפית שמן קוקוס במחבת קטנה, שופכים מחצית מהבלילה ומקשטים בפטריות.
  • 7 מטגנים על חום בינוני במשך 3-5 דקות או עד שהחלק התחתון מזהיב.
  • 8 הופכים את האומלט על צלחת גדולה ומחליקים אותו בחזרה למחבת.
  • 9 מטגנים עד להזהבה של החלק השני.
  • 10 חוזרים על הפעולה עם יתרת הבלילה.
  • 11 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ה"חביתה טבעונית". אופציות לגיוון: ניתן להוסיף לאומלט גבינה טבעונית שאוהבים (למשל: צהובה או מלוחה של משומשו), בצל סגול, בזיליקום וכל תוספת שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.2% 29% 8.8% 42%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.95 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב