דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אומלט אטריות טבעוני
אומלט אטריות טבעוני
אומלט אטריות טבעוני
אומלט טבעוני שלא כדאי לפספס

מצרכים למתכון

531 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קוצצים את הפטריות, מטגנים בכפית שמן קוקוס ומניחים בצד.
  • 2 קוצצים את הפטרוזיליה.
  • 3 מסננים את הסקיני פסטה ושוטפים במים רותחים.
  • 4 מערבבים בקערה את תחליפי הביצים ואת התבלינים עם המים.
  • 5 מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הסקיני פסטה, ומערבבים.
  • 6 מחממים כפית שמן קוקוס במחבת קטנה, שופכים מחצית מהבלילה ומקשטים בפטריות.
  • 7 מטגנים על חום בינוני במשך 3-5 דקות או עד שהחלק התחתון מזהיב.
  • 8 הופכים את האומלט על צלחת גדולה ומחליקים אותו בחזרה למחבת.
  • 9 מטגנים עד להזהבה של החלק השני.
  • 10 חוזרים על הפעולה עם יתרת הבלילה.
  • 11 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ה"חביתה טבעונית". אופציות לגיוון: ניתן להוסיף לאומלט גבינה טבעונית שאוהבים (למשל: צהובה או מלוחה של משומשו), בצל סגול, בזיליקום וכל תוספת שאוהבים.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23344
חלבונים (גרם)4.8 0.9
פחמימות (גרם)234
מתוכן סוכרים (גרם)9.15 1.72
שומנים (גרם)15.86 2.99
מתוכם שומן רווי (גרם)13.22 2.49
נתרן (מ"ג)1,149216.37
סיבים תזונתיים (גרם)11.04 2.08
מים (גרם)288.8254.39
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)63.2611.91
ויטמין B (מ"ג)7.821.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.330.06
ויטמין B3 (מ"ג)4.90.92
ויטמין B5 (מ"ג)2.340.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.37.97
ויטמין C (מ"ג)24.274.57
ויטמין D (מק"ג)0.550.1
ויטמין E (מ"ג)0.140.03
ויטמין K (מק"ג)246.8946.5
סידן (מ"ג)42.097.93
ברזל (מ"ג)2.980.56
מגנזיום (מ"ג)24.674.65
זרחן (מ"ג)102.5319.31
אבץ (מ"ג)1.120.21
אשלגן (מ"ג)474.8789.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.50.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.490.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.950.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.940.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.2% 29% 8.8% 42%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.95 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.