דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות סויה וירק אפויות בתנור
קציצות טעימות לטבעוניים ולצליאקים
  • 1 משרים את שבבי הסויה ב- 2 כוסות מים רותחים לכשעה.
  • 2 מסננים, סוחטים ומעבירים לקערה.
  • 3 מטגנים את הבצל בשמן הזית ומוסיפים לקערה.
  • 4 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים הכל יחד בקערה.
  • 5 יוצרים קציצות מהודקות ומניחים על נייר אפייה משומן בתבנית התנור.
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות טורבו לכחצי שעה או עד להשחמה קלה.
  • 7 מוציאים להתקררות ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את החוויאג`. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 25.7% 29.3% 38.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב