מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 קוצצים את הבצל והשום ומטגנים את הבצל עד שמשחים קצת ואז מוסיפים את השום לעוד טיגון קל.
- 2 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם קצת.
- 3 לכל כוס פתיתים אנחנו מוסיפים כוס מים ומוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים ומערבבים.
- 4 חותכים את הנקניקיות לחתיכות קטנות ומוסיפים לתבשיל ומערבבים.
- 5 נותנים להכל להתבשל עד שהמים מתאדים והפתיתים מתרככים.
- 6 יש לערבב מדי פעם אבל לא יותר מדי.
- 7 בתיאבון.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
20.4% |
14.1% |
64.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב