דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 312 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד שמשחים קצת ואז מוסיפים את השום לעוד טיגון קל.
  • 2 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם מעט.
  • 3 לכל כוס פתיתים מוסיפים כוס מים רותחים, מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים, ומערבבים.
  • 4 חותכים את הנקניקיות לחתיכות קטנות, מוסיפים לתבשיל ומערבבים. נותנים להכל להתבשל עד שהמים מתאדים והפתיתים מתרככים (יש לערבב מדי פעם אבל לא יותר מדי).
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)345110
חלבונים (גרם)10.1 3.24
פחמימות (גרם)4615
מתוכן סוכרים (גרם)1.34 0.43
שומנים (גרם)14.51 4.65
מתוכם שומן רווי (גרם)3.1 0.99
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)21.55 6.9
נתרן (מ"ג)1,009323.18
סיבים תזונתיים (גרם)1.04 0.33
מים (גרם)121.2938.85
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)26.438.47
ויטמין B (מ"ג)0.530.17
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.240.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.021.61
ויטמין C (מ"ג)11.843.79
ויטמין E (מ"ג)1.360.44
ויטמין K (מק"ג)5.961.91
סידן (מ"ג)22.477.2
ברזל (מ"ג)0.510.16
מגנזיום (מ"ג)7.752.48
זרחן (מ"ג)21.466.87
אבץ (מ"ג)0.170.06
אשלגן (מ"ג)92.5829.65
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.810.58
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.560.18
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.250.4
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.821.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.731.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 20.2% 14.1% 64.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.