דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הבצלים ולטגן בשמן חם עד שיזהיבו.
  • 2 להוסיף את הפתיתים ולהמשיך לטגן כחמש דקות.
  • 3 לערבב מים רותחים עם הרסק, מלח ופלפל ולשפוך לסיר.
  • 4 לערבב הכל ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שהפתיתים מוכנים.
  • אפשר להוסיף מעט מים רותחים אם הפתיתים לא בושלו דיים.
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל צורה של פסטה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להמיר את הפתיתים בפתיתים מקמח מלא, ולהפחית בכמות השמן לטיגון לכף.
- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)186 קלוריות123 קלוריות
חלבונים4.5 גרם3 גרם
פחמימות31 גרם20 גרם
מתוכן סוכרים1.3 גרם0.9 גרם
שומנים5.1 גרם3.4 גרם
מתוכם שומן רווי383.1 מ"ג252.9 מ"ג
נתרן229.5 מ"ג151.5 מ"ג
סיבים תזונתיים1.5 גרם1 גרם
מים84.1 גרם55.5 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)143.2 מק"ג94.5 מק"ג
ויטמין B114.5 מק"ג9.6 מק"ג
ויטמין B28.7 מק"ג5.8 מק"ג
ויטמין B337.7 מק"ג24.9 מק"ג
ויטמין B538.4 מק"ג25.4 מק"ג
ויטמין B637.9 מק"ג25 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B96 מק"ג3.9 מק"ג
ויטמין C2.3 מ"ג1.5 מ"ג
ויטמין E7.2 מק"ג4.7 מק"ג
ויטמין K0.3 מק"ג0.2 מק"ג
סידן9.4 מ"ג6.2 מ"ג
ברזל101.7 מק"ג67.1 מק"ג
מגנזיום3.9 מ"ג2.6 מ"ג
זרחן9.3 מ"ג6.1 מ"ג
אבץ60.5 מק"ג39.9 מק"ג
אשלגן47.2 מ"ג31.2 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות6.7 מ"ג4.4 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 31.5 מ"ג1 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 65.3 מ"ג3.5 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות5.3 מ"ג3.5 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 95.3 מ"ג3.5 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 12.3% 10.7% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.