דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פתיתים בולונז
פתיתים בולונז
פתיתים בולונז שילדים אוהבים במיוחד

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 436 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפתיתים בדיוק כמו שמבשלים ספגטי: מרתיחים מים, מוסיפים את הפתיתים לסיר, מבשלים עד ריכוך למשך כ- 8 דקות ומסננים.
  • 2 בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה קלה, מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים את השום והגזר המגורד, וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות עד לריכוך קל.
  • 4 מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים בעזרת מזלג וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה את צבעו לאפור.
  • 5 מוסיפים את העגבניות המגורדות + רסק העגבניות, וממשיכים בבישול למשך כ- 5 דקות נוספות.
  • 6 מוסיפים כחצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים.
  • 7 ממשיכים בבישול למשך כ- 8-10 דקות על להבה נמוכה.
  • 8 הצעת הגשה: מערבבים את הפתיתים עם רוטב הבולונז ומגישים.
  • 9 הרי לכם פתיתים בולונז מושלם - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)566130
חלבונים (גרם)30.9 7.08
פחמימות (גרם)8720
מתוכן סוכרים (גרם)7.52 1.72
שומנים (גרם)10.3 2.36
מתוכם שומן רווי (גרם)2.73 0.63
כולסטרול (מ"ג)50.67 11.61
נתרן (מ"ג)672.86154.21
סיבים תזונתיים (גרם)5.54 1.27
מים (גרם)253.5658.11
ליקופן (מ"ג)3.050.7
ויטמין A (מק"ג)235.8854.06
ויטמין B (מ"ג)6.71.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.04
ויטמין B3 (מ"ג)5.131.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.690.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.550.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.867.99
ויטמין B12 (מק"ג)2.070.47
ויטמין C (מ"ג)90.120.65
ויטמין E (מ"ג)1.610.37
ויטמין K (מק"ג)11.392.61
סידן (מ"ג)51.2111.74
ברזל (מ"ג)3.230.74
מגנזיום (מ"ג)38.428.81
זרחן (מ"ג)211.0948.38
אבץ (מ"ג)4.681.07
אשלגן (מ"ג)675.03154.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 7.7% 23% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
פיצה בטטה

פיצה בטטה

פלפלים ממולאים בקינואה

פלפלים ממולאים בקינואה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

סלט אטריות שעועית ופפאיה

סלט אטריות שעועית ופפאיה

עוגת בננה ושוקולד צ'יפס טבעונית מקמח כוסמין

עוגת בננה ושוקולד צ'יפס טבעונית מקמח כוסמין

סלט אטריות זכוכית ויאטנמי

סלט אטריות זכוכית ויאטנמי

גזר: 7 עובדות שאתם חייבים להכיר

גזר: 7 עובדות שאתם חייבים להכיר

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪

מה דעתך?