דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פתיתים בולונז
פתיתים בולונז
פתיתים בולונז שילדים אוהבים במיוחד

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 436 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפתיתים בדיוק כמו שמבשלים ספגטי: מרתיחים מים, מוסיפים את הפתיתים לסיר, מבשלים עד ריכוך למשך כ- 8 דקות ומסננים.
  • 2 בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה קלה, מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים את השום והגזר המגורד, וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות עד לריכוך קל.
  • 4 מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים בעזרת מזלג וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה את צבעו לאפור.
  • 5 מוסיפים את העגבניות המגורדות + רסק העגבניות, וממשיכים בבישול למשך כ- 5 דקות נוספות.
  • 6 מוסיפים כחצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים.
  • 7 ממשיכים בבישול למשך כ- 8-10 דקות על להבה נמוכה.
  • 8 הצעת הגשה: מערבבים את הפתיתים עם רוטב הבולונז ומגישים.
  • 9 הרי לכם פתיתים בולונז מושלם - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)566130
חלבונים (גרם)30.9 7.08
פחמימות (גרם)8720
מתוכן סוכרים (גרם)7.52 1.72
שומנים (גרם)10.3 2.36
מתוכם שומן רווי (גרם)2.73 0.63
כולסטרול (מ"ג)50.67 11.61
נתרן (מ"ג)672.86154.21
סיבים תזונתיים (גרם)5.54 1.27
מים (גרם)253.5658.11
ליקופן (מ"ג)3.050.7
ויטמין A (מק"ג)235.8854.06
ויטמין B (מ"ג)6.71.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.04
ויטמין B3 (מ"ג)5.131.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.690.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.550.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.867.99
ויטמין B12 (מק"ג)2.070.47
ויטמין C (מ"ג)90.120.65
ויטמין E (מ"ג)1.610.37
ויטמין K (מק"ג)11.392.61
סידן (מ"ג)51.2111.74
ברזל (מ"ג)3.230.74
מגנזיום (מ"ג)38.428.81
זרחן (מ"ג)211.0948.38
אבץ (מ"ג)4.681.07
אשלגן (מ"ג)675.03154.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 7.7% 23% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
סלט עלים מרענן

סלט עלים מרענן

שקשוקה

שקשוקה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

פיתות ירק

פיתות ירק

פילה הייק מטוגן בבירה

פילה הייק מטוגן בבירה

לביבות טונה קלות ומהירות

לביבות טונה קלות ומהירות

כרוב: סוגים ויתרונות

כרוב: סוגים ויתרונות

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪