דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד מ- 3 מרכיבים
אחת מעוגות השוקולד הקלות והטעימות ביותר
  • 1 להמיס בעדינות את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בבן-מארי על אש נמוכה עד להמסת השוקולד.
  • 2 להקציף את הביצים במיקסר למשך כ- 7 דקות עד שהן בהירות ותפוחות.
  • 3 לקפל את תערובת השוקולד והביצים בעדינות (הביצים תאבדנה מנפחן וזה בסדר). לשפוך את תערובת העוגה לתבנית 22 או 24 מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 להניח את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר (של התנור) עם מים חמים (עד למחצית מגובה העוגה).
  • 5 לאפות את עוגת השוקולד בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות. העוגה תיראה לא אפויה וזה בסדר.
  • 6 לצנן את העוגה כשעה בטמפרטורת החדר, להעביר למקרר למינימום 4 שעות ולאחר מכן העוגה תהיה מוכנה - עוגת שוקולד מ- 3 מרכיבים בלבד!
  • 7 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 ממליצה לעטוף את העוגה בנייר כסף כדי שהמים לא יחדרו אליה בזמן האפייה.
  • 2 אני השתמשתי בשוקולד מריר עם נגיעות תפוז (200 גרם מתוך ה- 500), וקיבלתי עוגת שוקולד תפוז מעולה.
  • 3 ניתן להוסיף, מי שרוצה, תמצית קפה, וניל או שקדים. זה יכול להוסיף לטעם ולארומה.
  • 4 נכון שאין פה סוכר וממש לא צריך. העוגה לא יוצאת מרה, אלא קרמית וטעימה ומרגישים שוקולד.
  • 5 במידה ורוצים את העוגה פרווה מוודאים שהשוקולד המריר פרווה, ובמקום חמאה מחליפים למחמאה.
  • 6 אם רוצים להפוך אותה למושחתת וחגיגית יותר - ניתן לצפות אותה בגנאש.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22 או 24 ס"מ.

אחרי שתטעמו מהעוגה - גם אתם תתאהבו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 55.7% 11.6% 32.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.26 (1.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב