מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמבו נהדרת לאירוח
- בסיס העוגה + הרטבתה:
- 1 מקציפים את הביצים בשלמותן, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את השוקולד המריר (לאחר שהמסנו אותו עם החלב). מנפים יחד את הקמח התופח ופודינג השוקולד, ומוסיפים בתנועות קיפול (רצוי לא לערבב יותר מדי).
- 2 מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 25 דקות.
- 3 מרטיבים את העוגה כל עוד היא חמה ומצננים (מערבבים את כל מצרכי הרטבת העוגה יחד לפני).
- הכנת מוס השוקולד:
- 1 מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב, ומקפלים פנימה את השוקולד המומס.
- 2 מורחים על העוגה ומכניסים בינתיים למקפיא.
- הכנת קרם הוניל + גנאש:
- 1 מקציפים את השמנת עם החלב והפודינג לקרם יציב, מעבירים לשק זילוף (יוצרים חור בקוטר כ- 3 ס"מ) ומזלפים מעל שכבת מוס השוקולד מעין תלוליות בצורת קרמבו.
- 2 מכניסים בינתיים את העוגה למקפיא ומכינים גנאש. מוציאים ויוצקים מעל בעזרת כף (לא חובה לכסות בצורה אחידה, זה כל היופי). מתקבלת עוגת קרמבו מושלמת!
- 3 בתיאבון
טיפ למתכון
אפשר לעטר את העוגה בזילופים של שוקולד לבן מומס (השתמשתי ב- 20 גרם), באגוזי ברס, קוקוס או שברי עוגיות למשל.
שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה והקצפה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
39.5% |
9% |
47.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב