רכות וטעימות
1. שמים במערבל עם וו גיטרה את החמאה והסוכרים, ומערבלים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.
2. מוסיפים את הביצים (אחת אחת) למערבל ומערבלים עד קבלת מרקם אחיד.
3. מערבבים את המצרכים היבשים ביחד (ללא השוקולד צ`יפס). מוסיפים למערבל ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
4. מוסיפים את השוקולד צ`יפס ומערבבים ביד.
5. יוצרים לביבות קטנות ושמנמנות בקוטר של כ- 3 ס"מ ושמים במרווחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה (אין צורך לשמן).
6. אופים במשך כ- 10-13 דקות בחום של 180 מעלות.
7. בתיאבון