דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס עם שוקולד צ`יפס
מאפינס שוקולדי שכולם אוהבים
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
  • 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והסוכר. מוסיפים את השמן והביצים, ומערבבים היטב עד שהביצים נספגות בתערובת (התערובת תהיה קשה - לא לדאוג, זה בסדר).
  • 3 מוסיפים את נס הקפה הרותח ואת המים הרותחים, ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ודלילה מעט.
  • 4 יוצקים מהתערובת אל תבניות המאפינס עד ל- 3/4 מגובהן, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך כ- 7-10 דקות. מוציאים מהתנור, מפזרים את השוקולד צ`יפס וממשיכים לאפות בתנור החם למשך כ- 15-20 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מאפינס ובתוכה עטרות נייר או תבניות מאפינס חד פעמיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 30.7% 7.1% 60%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב