דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה קרה עם פירורים
עוגת גבינה מהטעימות שתאכלו
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לשים את כל מצרכי הבסיס בקערה ולמולל עם הידיים עד לקבלת פירורים מעט גדולים וכשמועכים מהתערובת ביד - התערובת ביד שומרת על הצורה.
  • 3 להדק מעט פחות ממחצית התערובת לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. את שאר התערובת למעוך למעין דיסק דק על גבי נייר אפייה, ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה. לאחר האפייה להוציא מהתנור ולצנן לחלוטין.
  • 4 לערבב מעט עם לקקן את כל מצרכי המלית בקערת המיקסר (כדי לרכך מעט את הגבינות וגם כדי שאינסטנט הפודינג לא יעוף לנו לפנים כשנפעיל את המיקסר).
  • 5 להקציף את כל המצרכים במהירות נמוכה. כשאין גושים - להגביר את המהירות לגבוהה ולהמשיך להקציף עד ליציבות התערובת. לתקן את המתיקות במידת הצורך בשלב זה ולהמשיך עד שהקצפת יציבה.
  • 6 לשטח את מלית הגבינה על הבסיס ולהחליק אותה. מעליה לפורר את הפירורים האפויים ולהעביר למקרר למשך לילה שלם עד להתייצבות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לפירורים מעל המלית מעט אגוזים קצוצים כדי לקבל יותר פריכות וטעם. ניתן להשתמש בגביע שמנת חמוצה 9% שומן במקום גבינה לבנה 5% שומן.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 42% 9.3% 46%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.76 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב