דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה קרה עם פירורים
עוגת גבינה קרה עם פירורים
עוגת גבינה קרה עם פירורים
עוגת גבינה מהטעימות שתאכלו

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לשים את כל מצרכי הבסיס בקערה ולמולל עם הידיים עד לקבלת פירורים מעט גדולים וכשמועכים מהתערובת ביד - התערובת ביד שומרת על הצורה.
  • 3 להדק מעט פחות ממחצית התערובת לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. את שאר התערובת למעוך למעין דיסק דק על גבי נייר אפייה, ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה. לאחר האפייה להוציא מהתנור ולצנן לחלוטין.
  • 4 לערבב מעט עם לקקן את כל מצרכי המלית בקערת המיקסר (כדי לרכך מעט את הגבינות וגם כדי שאינסטנט הפודינג לא יעוף לנו לפנים כשנפעיל את המיקסר).
  • 5 להקציף את כל המצרכים במהירות נמוכה. כשאין גושים - להגביר את המהירות לגבוהה ולהמשיך להקציף עד ליציבות התערובת. לתקן את המתיקות במידת הצורך בשלב זה ולהמשיך עד שהקצפת יציבה.
  • 6 לשטח את מלית הגבינה על הבסיס ולהחליק אותה. מעליה לפורר את הפירורים האפויים ולהעביר למקרר למשך לילה שלם עד להתייצבות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לפירורים מעל המלית מעט אגוזים קצוצים כדי לקבל יותר פריכות וטעם. ניתן להשתמש בגביע שמנת חמוצה 9% שומן במקום גבינה לבנה 5% שומן.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נגה גלבוע אדמית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)362310
חלבונים (גרם)5.71 4.89
פחמימות (גרם)2824
מתוכן סוכרים (גרם)6.2 5.31
שומנים (גרם)25.71 22.02
מתוכם שומן רווי (גרם)15.23 13.05
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.12
כולסטרול (מ"ג)81.59 69.89
נתרן (מ"ג)223.74191.64
סיבים תזונתיים (גרם)1.65 1.42
מים (גרם)0.330.28
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.02
ויטמין B (מק"ג)6.95.91
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.050.05
ויטמין C (מ"ג)0.490.42
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)62.6653.67
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.110.1
זרחן (מ"ג)0.110.09
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.130.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 42% 9.3% 46%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.76 (0.8 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.