דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרואסון שקדים מבצק עלים
קרואסון קל ומהיר להכנה
  • 1 להקציף במטרפה ידנית את הסוכר עם החמאה. להוסיף את הביצה, השקדים הטחונים ותמצית הוניל, וממשיכים להקציף ידנית עד שהתערובת אוורירית.
  • 2 לפרוס את בצק העלים ולרדד ממש מעט. לחתוך את הבצק לאורך ל- 2 רצועות, וכל רצועה לחתוך למשולשים.
  • 3 להניח בכל מרכז משולש כף מהמילוי ולגלגל לצורת קרואסון.
  • 4 לרפד תבנית בנייר אפייה ולחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 5 להניח את הקרואסונים על התבנית, להבריש בחלמון טרוף עם מעט מים ולאפות בתנור למשך כ- 10-15 דקות.
  • 6 בזמן האפייה להכין את סירופ הסוכר: לחמם בסיר את הסוכר והמים עד להמסה.
  • 7 לאחר האפייה להבריש כל קרואסון שקדים בסירופ הסוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

ניתן להקפיא את הקרואסונים גם כשהם חמים - הם יישארו פריכים וטעימים אחרי ההפשרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 24.8% 10.1% 63.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב