דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרואסון קל ומהיר להכנה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף במטרפה ידנית את הסוכר עם החמאה. להוסיף את הביצה, השקדים הטחונים ותמצית הוניל, וממשיכים להקציף ידנית עד שהתערובת אוורירית.
  • 2 לפרוס את בצק העלים ולרדד ממש מעט. לחתוך את הבצק לאורך ל- 2 רצועות, וכל רצועה לחתוך למשולשים.
  • 3 להניח בכל מרכז משולש כף מהמילוי ולגלגל לצורת קרואסון.
  • 4 לרפד תבנית בנייר אפייה ולחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 5 להניח את הקרואסונים על התבנית, להבריש בחלמון טרוף עם מעט מים ולאפות בתנור למשך כ- 10-15 דקות.
  • 6 בזמן האפייה להכין את סירופ הסוכר: לחמם בסיר את הסוכר והמים עד להמסה.
  • 7 לאחר האפייה להבריש כל קרואסון שקדים בסירופ הסוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

ניתן להקפיא את הקרואסונים גם כשהם חמים - הם יישארו פריכים וטעימים אחרי ההפשרה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סאלי פיטוסי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)168317
חלבונים (גרם)3.28 6.18
פחמימות (גרם)2139
מתוכן סוכרים (גרם)7.47 14.07
שומנים (גרם)8.08 15.23
מתוכם שומן רווי (גרם)4.49 8.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)40.2 75.71
נתרן (מ"ג)122.64230.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.47 0.88
מים (גרם)9.1917.3
ויטמין A (מק"ג)8.8716.7
ויטמין B (מ"ג)0.120.23
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.915.48
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.09
ויטמין D (מק"ג)0.120.22
ויטמין E (מ"ג)0.060.11
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)3.356.3
ברזל (מ"ג)0.090.16
מגנזיום (מ"ג)0.541.02
זרחן (מ"ג)10.2619.32
אבץ (מ"ג)0.070.12
אשלגן (מ"ג)6.1911.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.230.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.4

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 24.8% 10.1% 63.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.