דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צלי פטריות וירקות
צלי טעים ללא בשר
  • 1 הכנה מוקדמת: לחתוך לרצועות את הבצל והפלפלים, לקצוץ את שיני השום, לחתוך את הפטריות לחצאים ולפרוס את שורשי הפטרוזיליה עם העלים.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד שמבריק, להוסיף את הפלפלים, השום והפטרוזיליה, לערבב ולבשל עד להתרככות הפלפלים, להוסיף את הפטריות והתבלינים ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה למשך כ- 5 דקות.
  • 3 אפשר להגיש חם או קר - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 34.1% 9.4% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב