דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

621 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קינואה עם פטריות מוקפצות
סלט קינואה טבעוני מושלם
  • 1 משרים את הקינואה למשך שעה ושוטפים במים.
  • 2 מבשלים במים רותחים למשך כרבע שעה ומסננים.
  • 3 במחבת יבשה מקפיצים את הפטריות עד להשחמה, מוסיפים את השמן, האורגנו והצ`ילי. מערבבים ומסירים מהאש. מניחים להצטנן מעט.
  • 4 פורסים את הגזר לפרוסות דקות באמצעות קולפן, חותכים את הגמבה לקוביות וקוצצים את הכוסברה.
  • 5 מערבבים את הקינואה עם הפטריות המוקפצות, הגמבה, הגזר, הכוסברה, הטחינה, הליים והמלח. טועמים ומתקנים תיבול - מתקבל סלט קינואה מושלם.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי הגרוס. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 16.2% 14.7% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב