דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

623 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קינואה עם פטריות מוקפצות
סלט קינואה טבעוני מושלם
  • 1 משרים את הקינואה למשך כשעה ושוטפים במים. מבשלים אותה לאחר מכן במים רותחים למשך כרבע שעה ומסננים.
  • 2 במחבת יבשה מקפיצים את הפטריות עד להשחמה, מוסיפים את השמן, האורגנו והצ`ילי. מערבבים, מסירים מהאש ומניחים להצטנן מעט.
  • 3 מערבבים את הקינואה עם הפטריות המוקפצות, הגמבה, הגזר, הכוסברה, הטחינה, הליים והמלח. טועמים ומתקנים תיבול - מתקבל סלט קינואה מושלם.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 16.2% 14.7% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב