דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (מס` מוערך של חביתות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתה טבעונית ללא גלוטן מקמחי קטניות ודגנים
חביתה טעימה ובריאה מאוד ללא ביצים
  • 1 מערבבים בקערה את הקמחים (חוץ מקמח הטפיוקה) עם כוס מים לערך עד למרקם נוזלי.
  • 2 מוסיפים את קמח הטפיוקה (או הקורנפלור), הצ`יה והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את עשבי התיבול והקישוא המגורר, ומערבבים לאיחוד.
  • 4 מחממים כפית שמן במחבת טפלון קטנה-בינונית, מפזרים פטרייה קצוצה אחת ומעליה יוצקים בעזרת מצקת מהבלילה.
  • 5 מטגנים על אש גבוהה כחצי דקה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כך למשך כ- 3 דקות והופכים לצד השני.
  • 6 מבשלים גם את הצד השני כ- 3 דקות ומעבירים לצלחת. ממשיכים כך עם שארית הבלילה (מחממים שמן, מניחים פטריה אחת קצוצה ומצקת אחת מהבלילה - סה"כ כ- 6 חביתות).
  • 7 מגישים חם לצד סלט ירקות טרי.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.6% 17.4% 15% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב