דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שעועית מבושלת עם קבנוס
טעים וקל להכנה
  • 1 לבשל את השעועית עם 4 כוסות מים וכפית מלח למשך כ- 40 דקות או עד שהיא מתרככת. לסנן ולהניח בקערה.
  • 2 לטגן את הפלפל האדום והבצל בשמן למשך כ- 2 דקות.
  • 3 להוסיף את הקבנוס, הפלפל החריף, הפטרוזיליה והשום תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לטגן למשך כ- 2 דקות נוספות.
  • 4 לשפוך הכל על השעועית בקערה, לערבב ולתבל עוד לפי הצורך.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 22% 22.3% 45.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב