מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (כוסות אישיות בינוניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קינוח אישי מושלם לחגים ומתי שבא לכם להתפנק
- הכנת מוס הגבינה והשמנת:
- 1 מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג הוניל והסוכר.
- 2 מערבבים את הקצפת עם הגבינות.
- הכנת מחית התותים:
- 1 מרתיחים את התותים עם הסוכר למשך כ- 5 דקות.
- 2 טוחנים את התותים בעזרת מוט בלנדר וממשיכים לבשל על אש בינונית עד שמסמיך.
- הכנת שכבת שבבי הפילו:
- 1 מניחים בתבנית 2 דפי פילו אחד על השני ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות.
- 2 מקררים ושוברים גס.
- הרכבה הקינוח:
- 1 בתחתית שמים כף מחית תותים, מעל שמים שכבה של מוס גבינת שמנת, מפזרים שבבי פילו ושוב מניחים מוס גבינת שמנת, שוב מחית תותים, מעל מוס גבינת שמנת ולבסוף שבבי פילו.
- 2 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת בישול ואפייה. אפשר גם להשתמש בדובדבנים או כל פרי אחר שאוהבים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
30% |
7.9% |
60.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב