גם טבעוני וגם ללא גלוטן
1. מחממים במחבת רחבה מעט שמן זית ומטגנים את הכרישה עד לריכוך. מוסיפים את הפטריות, השום ועשבי התיבול, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהכל רך.
2. מניחים בקערה חבילת אטריות שעועית שקופות, מכסים במים רותחים, מחכים כמה דקות ומסננים (אלו אטריות ללא בישול, רק השרייה במים רותחים).
3. מעבירים למחבת עם הפטריות ומערבבים הכל יחד.
4. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומעבירים לצלחות הגשה.
5. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה.