סלט מושלם וקל להכנה צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
1. לטרוף בקערה את כל מצרכי הרוטב התאילנדי עד שמתקבל מרקם אחיד.
2. לחצות את המשמשים המיובשים לרוחב (לא עד הסוף).
3. לערבב את הריקוטה עם חצי מכמות הצ`וקולומומו וקורט המלח.
4. למלא את המשמשים המיובשים בתערובת הגבינה ולהניח בצד (מומלץ למלא אותם סמוך למועד ההגשה).
5. להניח את עלי הבייבי בקערת הסלט ביחד עם השקדים ויתרת הצ`וקולומומו.
6. להניח מעל את המשמשים המיובשים הממולאים ולזלף את הרוטב (ניתן להגיש את הרוטב לצד הסלט).
7. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון בשיתוף אתי בטיטו עבור "רפאל`ס".