דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 330 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות שעועית עם בצלים, פטריות ואפונה ירוקה
מנה טעימה ומזינה
  • 1 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים במשך כ- 5 דקות,
  • 2 מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד כ- 5 דקות עם מכסה סגור.
  • 3 מוסיפים את עשבי התיבול המיובשים והתבלינים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה עוד כ- 3 דקות.
  • 4 מניחים את האטריות בסיר גדול, ממלאים במים רותחים ואחרי כ- 5 דקות מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת עם הירקות. מערבבים ומבשלים יחד במשך כ- 3 דקות נוספות.
  • 4 במקביל, מבשלים את האפונה הירוקה בסיר עם מים רותחים, מביאים לרתיחה, מבשלים כ- 2 דקות ומסננים.
  • 5 מוסיפים את האפונה הירוקה למחבת עם האטריות והירקות, מערבבים קלות ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 5.3% 7.1% 80.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב