גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | אטריות שעועית עם בצלים, פטריות ואפונה ירוקה |
5 מנות/יחידות, 330 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 327 | 99 |
| חלבונים (גרם) | 5.89 | 1.79 |
| פחמימות (גרם) | 67 | 20 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 7.04 | 2.14 |
| שומנים (גרם) | 4.39 | 1.33 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.63 | 0.19 |
| נתרן (מ"ג) | 170.97 | 51.87 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 5.63 | 1.71 |
| מים (גרם) | 152.15 | 46.16 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 12.13 | 3.68 |
| ויטמין B (מ"ג) | 3.85 | 1.17 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.05 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 2.25 | 0.68 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 1.06 | 0.32 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.24 | 0.07 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 30.07 | 9.12 |
| ויטמין C (מ"ג) | 12.31 | 3.73 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.22 | 0.07 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.15 | 0.05 |
| ויטמין K (מק"ג) | 20.02 | 6.08 |
| סידן (מ"ג) | 61.74 | 18.73 |
| ברזל (מ"ג) | 2.52 | 0.76 |
| מגנזיום (מ"ג) | 27.53 | 8.35 |
| זרחן (מ"ג) | 90.98 | 27.6 |
| אבץ (מ"ג) | 0.73 | 0.22 |
| אשלגן (מ"ג) | 444.31 | 134.8 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.19 | 0.06 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.19 | 0.06 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.08 | 0.02 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.08 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם