דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השבלולים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שבלולי סולת ויוגורט
כל ביס תענוג
  • 1 מכניסים את כל מצרכי השבלולים יחד לקערה וטורפים היטב.
  • 2 מכסים במגבת ונותנים לבלילה לנוח כ- 5 דקות.
  • 3 מחממים שמן במחבת (ראו הערה בנוגע לכמות השמן) ובינתיים מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנתר לפי בחירה.
  • 4 מזלפים מהבלילה אל תוך השמן החם בצורת ספירלה, ומטגנים על אש בינונית משני הצדדים עד להזהבה.
  • 5 בינתיים מכינים סירופ סוכר: מבשלים את המים והסוכר עד לקבלת צבע ענברי.
  • 6 לאר שמסיימים לטגן את כל השבלולים - טובלים אותם בסירופ הסוכר.
  • 7 ניתן לעטר את השבלולים בשבבי פיסטוקים.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשבלולים לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון (כמות השמן לטיגון תלויה בקוטר המחבת - צריך להיות בגובה של 1 ס"מ). הערך התזונתי לא כולל את תמצית הזהר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 29% 7.5% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב