דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 334 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות ממולאים באורז וטונה
  • לשטוף ולרוקן את הירקות מתוכן.
  • הכנת המילוי:
  • 1 לערבב את האורז המבושל, 1 פלפל אדום (חתוך לקוביות), 1 פלפל צהוב (חתוך לקוביות), 1 בצל סגול (קצוץ), פטריות השמפיניון, הטונה, 5 גבעולי פטרוזיליה, 5 גבעולי בזיליקום, הצנוברים (קלויים במחבת יבשה), חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית מלח, ולמלא את הירקות - 4 תפוחי אדמה, פלפל כתום אחד, 2 פלפלים אדומים, 2 פלפלים צהובים ו- 4 בצלים..
  • 2 לנקב בכל ירק כמה חורים עם סכין חדה ולסדר את הירקות בסיר רחב ונמוך, שיהיו צפופים אחד ליד השני.
  • הכנת הרוטב:
  • 1 במחבת נפרדת מטגנים מעט את הבצל הקצוץ והשום הכתוש, מוסיפים את העגבניות הקצוצות (רכות ללא קליפה) ורסק העגבניות.
  • 2 מוסיפים את ציר מרק העוף, מתבלים (מלח, פלפל, בהרט ופפריקה) ומוסיפים את עשבי התיבול הנותרים (5 גבעולי פטרוזיליה, 5 גבעולי בזיליקום, 5 גבעולי כוסברה).
  • 3 שופכים מעל הירקות הממולאים, מביאים לידי רתיחה, מנמיכים את האש, סוגרים את הסיר ומבשלים עוד כשעתיים על אש קטנה.
  • 4 ניתן לחלופין להכניס את הסיר מכוסה בנייר כסף לתנור.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בסיום הבישול לפזר עוד קצת מעשבי התיבול ולהגיש.

יש לשים לב להערות בנוגע למצרכים בחלוקה בין המילוי לרוטב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 7.2% 16.3% 69.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב