מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
הכי כיף שהגבינה נמתחת
- 1 לחמם בסיר קטן את כל מצרכי הסירופ ולהניח בצד.
- 2 להניח בקערה את אטריות הקדאיף ולמזוג את החמאה המומסת. בעזרת האצבעות לערבב ולפתוח את האטריות כדי לוודא שכולן מצופות בחמאה.
- 3 לשמן מעט את המחבת ולהדק חצי מכמות אטריות הקדאיף על המחבת.
- 4 לקרוע את גבינת המוצרלה ולפזר אותה על כל הקדאיף במחבת מלבד ס"מ מהשוליים מסביב.
- 5 להניח את המחצית השנייה של אטריות הקדאיף מעל ולהדק היטב.
- 6 לטגן כ- 5 דקות בחום בינוני ומחכים שהבסיס יהיה שחום.
- 7 להפוך את הכנאפה על צלחת ולהניח לטיגון את הצד השני ל- 5 דקות נוספות עד שהבסיס השני שחום גם כן.
- 8 בזמן הזה לחזור אל סירופ הסוכר ולהביא אותו לרתיחה. לתת לו להתבשל דקה נוספת ולכבות את הגז.
- 9 למזוג את סירופ הסוכר על הכנאפה בצורה שווה ולפזר את הפיסטוקים.
- 10 להגיש מיד ובתיאבון
- טיפים וגיוונים:
- 1 יש לאכול את הכנאפה מיד או סמוך להכנה מכיוון שאחרת הגבינה תהיה פחות טעימה.
- 2 אני השתמשתי בכדורי מוצרלה גדולים. ניתן לעשות שימוש בבייבי מוצרלה. אני אוהבת שהגבינה נמתחת ושמרגישים אותה, ולכן בחרתי להשתמש בגבינת מוצרלה ולא בריקוטה (לשיקולכם).
- 3 ניתן להשתמש ב- 2-3 טיפות של תמצית ורדים במקום מי הורדים. ניתן כמובן גם לוותר ולא להשתמש.
- 4 ניתן לפזר אגוזים אחרים שאוהבים במקום פיסטוקים לפי הטעם האישי.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מחבת בקוטר 22-24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
29.1% |
14.5% |
55.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב