הכי כיף שהגבינה נמתחת
1. לחמם בסיר קטן את כל מצרכי הסירופ ולהניח בצד.
2. להניח בקערה את אטריות הקדאיף ולמזוג את החמאה המומסת. בעזרת האצבעות לערבב ולפתוח את האטריות כדי לוודא שכולן מצופות בחמאה.
3. לשמן מעט את המחבת ולהדק חצי מכמות אטריות הקדאיף על המחבת.
4. לקרוע את גבינת המוצרלה ולפזר אותה על כל הקדאיף במחבת מלבד ס"מ מהשוליים מסביב.
5. להניח את המחצית השנייה של אטריות הקדאיף מעל ולהדק היטב.
6. לטגן כ- 5 דקות בחום בינוני ומחכים שהבסיס יהיה שחום.
7. להפוך את הכנאפה על צלחת ולהניח לטיגון את הצד השני ל- 5 דקות נוספות עד שהבסיס השני שחום גם כן.
8. בזמן הזה לחזור אל סירופ הסוכר ולהביא אותו לרתיחה. לתת לו להתבשל דקה נוספת ולכבות את הגז.
9. למזוג את סירופ הסוכר על הכנאפה בצורה שווה ולפזר את הפיסטוקים.
10. להגיש מיד ובתיאבון

טיפים וגיוונים:
1. יש לאכול את הכנאפה מיד או סמוך להכנה מכיוון שאחרת הגבינה תהיה פחות טעימה.
2. אני השתמשתי בכדורי מוצרלה גדולים. ניתן לעשות שימוש בבייבי מוצרלה. אני אוהבת שהגבינה נמתחת ושמרגישים אותה, ולכן בחרתי להשתמש בגבינת מוצרלה ולא בריקוטה (לשיקולכם).
3. ניתן להשתמש ב- 2-3 טיפות של תמצית ורדים במקום מי הורדים. ניתן כמובן גם לוותר ולא להשתמש.
4. ניתן לפזר אגוזים אחרים שאוהבים במקום פיסטוקים לפי הטעם האישי.