דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כנאפה מוצרלה
כנאפה מוצרלה
כנאפה מוצרלה
הכי כיף שהגבינה נמתחת

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם בסיר קטן את כל מצרכי הסירופ ולהניח בצד.
  • 2 להניח בקערה את אטריות הקדאיף ולמזוג את החמאה המומסת. בעזרת האצבעות לערבב ולפתוח את האטריות כדי לוודא שכולן מצופות בחמאה.
  • 3 לשמן מעט את המחבת ולהדק חצי מכמות אטריות הקדאיף על המחבת.
  • 4 לקרוע את גבינת המוצרלה ולפזר אותה על כל הקדאיף במחבת מלבד ס"מ מהשוליים מסביב.
  • 5 להניח את המחצית השנייה של אטריות הקדאיף מעל ולהדק היטב.
  • 6 לטגן כ- 5 דקות בחום בינוני ומחכים שהבסיס יהיה שחום.
  • 7 להפוך את הכנאפה על צלחת ולהניח לטיגון את הצד השני ל- 5 דקות נוספות עד שהבסיס השני שחום גם כן.
  • 8 בזמן הזה לחזור אל סירופ הסוכר ולהביא אותו לרתיחה. לתת לו להתבשל דקה נוספת ולכבות את הגז.
  • 9 למזוג את סירופ הסוכר על הכנאפה בצורה שווה ולפזר את הפיסטוקים.
  • 10 להגיש מיד ובתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 יש לאכול את הכנאפה מיד או סמוך להכנה מכיוון שאחרת הגבינה תהיה פחות טעימה.
  • 2 אני השתמשתי בכדורי מוצרלה גדולים. ניתן לעשות שימוש בבייבי מוצרלה. אני אוהבת שהגבינה נמתחת ושמרגישים אותה, ולכן בחרתי להשתמש בגבינת מוצרלה ולא בריקוטה (לשיקולכם).
  • 3 ניתן להשתמש ב- 2-3 טיפות של תמצית ורדים במקום מי הורדים. ניתן כמובן גם לוותר ולא להשתמש.
  • 4 ניתן לפזר אגוזים אחרים שאוהבים במקום פיסטוקים לפי הטעם האישי.

ציוד נדרש: מחבת בקוטר 22-24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נגה גלבוע אדמית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)334296
חלבונים (גרם)9.04 8
פחמימות (גרם)3531
מתוכן סוכרים (גרם)17.34 15.34
שומנים (גרם)18.15 16.06
מתוכם שומן רווי (גרם)9.31 8.24
כולסטרול (מ"ג)48.45 42.88
נתרן (מ"ג)252.37223.33
סיבים תזונתיים (גרם)0.57 0.5
מים (גרם)32.628.85
ויטמין A (מק"ג)45.4740.23
ויטמין B (מ"ג)0.390.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.53.98
ויטמין B12 (מק"ג)0.570.5
ויטמין C (מ"ג)0.130.11
ויטמין E (מ"ג)0.150.14
ויטמין K (מק"ג)1.31.15
סידן (מ"ג)133.07117.76
ברזל (מ"ג)0.340.3
מגנזיום (מ"ג)11.810.44
זרחן (מ"ג)115.18101.92
אבץ (מ"ג)0.850.76
אשלגן (מ"ג)76.6467.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.960.85
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.850.75
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.982.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.712.4

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 29.1% 14.5% 55.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.