מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (4-6 כוסות אישיות (תלוי בגודל))
- הסחלב
- חלב - 2½ כוסות - סה"כ (600 מ"ל)
- סוכר - 3.5 כפות שטוחות - סה"כ (53 גרם)
- חלב - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
- קורנפלור - 2 כפות - סה"כ (18 גרם)
- מי ורדים - 1/2 כפית - סה"כ (3 מ"ל)
- התוספות
- קינמון - 2 כפיות שטוחות
- אגוזי מלך - חופן (40 גרם)
- פיסטוק - חופן (33 גרם)
- קוקוס טחון - 2 כפות שטוחות - סה"כ (12 גרם)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ביום קר - רק סחלב חם
- 1 לחמם מעט את החלב (2.5 כוסות) עם הסוכר (לא להביא לרתיחה).
- 2 לערבב בנפרד את חצי כוס החלב הנוספת עם הקורנפלור, להוסיף אל החלב החם ולהוסיף גם את מי הורדים (לערבב כל הזמן).
- 3 להמשיך לערבב עד להסמכה ולקראת רתיחה.
- 4 להסיר מהאש, להעביר אל כוסות הגשה ולקשט בקינמון, אגוזי מלך, פיסטוקים, קוקוס או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. מתקבל סחלב ביתי מושלם ומפנק במיוחד.
- 5 תיהנו!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ניתן להוסיף עוד סוכר ומי ורדים לפי הטעם האישי והמתיקות הרצויה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.5% |
28.9% |
15.5% |
52.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב