דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (9-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק גריסים ועדשים
מרק נפלא כשקר בחוץ
  • 1 בשתי קערות נפרדות מניחים את העדשים והגריסים, ממלאים במים רותחים, מניחים בצד כשעה ומסננים.
  • 2 בינתיים מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להשחמה, מוסיפים את השום לדקתיים ומערבבים.
  • 3 ממלאים את הסיר ב- 10 כוסות מים רותחים. מוסיפים את העדשים והגריסים המסוננים לסיר, מוסיפים את הסלרי הקצוץ (עלים + גבעול) והתבלינים, ומבשלים במשך כ- 40-45 דקות עד לריכוך העדשים.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.6% 7% 14.5% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב