מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 404 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעים וקל לארוחת הערב
- 1 לקרצף היטב את תפוחי האדמה, להסיר חלקים פגומים, לנגב ולמרוח אותם בשמן זית, לפזר מלח ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך כשעה או עד שהם משחימים ומתרככים.
- 2 בינתיים לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה, להוסיף את הפטריות, להמשיך לטגן ולערבב עם התבלינים. להוסיף את הפטרוזיליה, לערבב, להסיר מהאש ולקרר.
- 3 כשתפוחי האדמה מוכנים לקרר אותם מעט, לחתוך חתך בצורת X, לפתוח את החתך ולמלא בפטריות.
- 4 לסדר את תפוחי האדמה הממולאים על תבנית לפני הגשה, לרסס מעל מעט שמן, להכניס לתנור בחום של 180 למשך כ- 5 דקות, לסדר על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.7% |
4.2% |
9.7% |
77.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב