דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שעועית ירוקה רחבה ברוטב לימון וג`ינג`ר
תוספת טעימה בטעם חמצמץ-חריף
  • 1 לטגן את הבצל והג`ינג`ר בשמן חם, להוסיף את השעועית הירוקה הרחבה ולטגן במשך כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים, להמשיך לטגן ולהוסיף את המים בהדרגה.
  • 3 להשאיר על להבה נמוכה כ- 10 דקות נוספות או עד שהשעועית רכה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.2% 26.7% 13.3% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב