דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט שעועית לבנה עם פלפלים
שילוב טעמים נהדר
  • 1 בקערה גדולה להשרות את השעועית הלבנה במים למשך לילה.
  • 2 לבשל את השעועית הלבנה למשך כשעה עד לריכוך הרצוי (לא לרכך מדי).
  • 3 לסנן ולקרר.
  • 4 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולהמשיך לטגן עד לריכוך. להוסיף את הבצל והפלפלים לשעועית ולערבב.
  • 5 להוסיף את התבלינים, לערבב היטב ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 7.6% 19.7% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב