דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב טעמים נהדר

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה גדולה להשרות את השעועית הלבנה במים למשך לילה.
  • 2 לבשל את השעועית הלבנה למשך כשעה עד לריכוך הרצוי (לא לרכך מדי).
  • 3 לסנן ולקרר.
  • 4 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולהמשיך לטגן עד לריכוך. להוסיף את הבצל והפלפלים לשעועית ולערבב.
  • 5 להוסיף את התבלינים, לערבב היטב ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)115142
חלבונים (גרם)6.15 7.57
פחמימות (גרם)1923
מתוכן סוכרים (גרם)2.65 3.26
שומנים (גרם)2.37 2.92
מתוכם שומן רווי (גרם)0.23 0.28
נתרן (מ"ג)186.53229.65
סיבים תזונתיים (גרם)4.14 5.09
מים (גרם)50.5362.21
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)58.9172.52
ויטמין B (מ"ג)1.071.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.16
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.340.42
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)98.21120.91
ויטמין C (מ"ג)61.1775.31
ויטמין E (מ"ג)0.610.75
ויטמין K (מק"ג)48.6559.9
סידן (מ"ג)69.1885.17
ברזל (מ"ג)2.743.38
מגנזיום (מ"ג)49.3760.79
זרחן (מ"ג)84.18103.64
אבץ (מ"ג)0.951.17
אשלגן (מ"ג)506.12623.13
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 7.6% 19.7% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.